Kopen op rekening en betalen in termijnen

Betaling op factuur en financiering
In samenwerking met Klarna AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden wij u aankoop op rekening en aankoop op afbetaling als betalingsmogelijkheid. Houd er rekening mee dat aankoop op rekening en aankoop op afbetaling alleen beschikbaar zijn voor consumenten en dat betaling aan Klarna moet worden gedaan.

Factuur
Bij aankoop op rekening bij Klarna krijg je altijd eerst de goederen en heb je altijd een betalingstermijn van 14 dagen. De volledige voorwaarden voor aankoop op rekening vindt u hier. De online winkel rekent een toeslag van EUR 0,00 per bestelling bij aankoop op rekening bij Klarna.

Aankoop op afbetaling
Met de financieringsservice van Klarna kunt u uw aankoop flexibel inkopen in maandelijkse termijnen van minimaal 1/24 van het totaalbedrag (maar minimaal € 6,95) of onder de voorwaarden anders gespecificeerd in de kassa betalen. Meer informatie over huurkoop inclusief de algemene voorwaarden en de Europese standaardinformatie voor consumentenkrediet vindt u hier.

Privacyverklaring
Klarna controleert en evalueert uw gegevens en wisselt, indien er een gerechtvaardigd belang en aanleiding voor is, gegevens uit met andere bedrijven en kredietinstellingen. Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de toepasselijke gegevensbeschermingsvoorschriften en in overeenstemming met de informatie in Klarna's gegevensbeschermingsvoorschriften.

Kredietcontrole door Klarna
Als je hebt gekozen voor Klarna's betalingsdiensten Klarna-factuur en Klarna-aankoop op afbetaling als betalingsoptie, heb je ons toestemming gegeven voor het gebruik van de informatie die nodig is voor het verwerken van de aankoop op rekening en een identiteits- en kredietwaardigheidscontrole, de volgende persoonsgegevens zoals voor- en achternaam, adres, geboortedatum, geslacht, e-mailadres, IP-adres, telefoonnummer en de gegevens die nodig zijn voor het verwerken van de aankoop op rekening die betrekking hebben op de bestelling , zoals het aantal artikelen, artikelnummer, factuurbedrag en belastingen in procenten, verzameld en verzonden naar Klarna. Deze gegevens worden verzonden zodat Klarna een factuur kan maken en een identiteits- en kredietcontrole kan uitvoeren om uw aankoop te verwerken met de factuurverwerking die u nodig heeft. Volgens de federale wet op de gegevensbescherming heeft Klarna een legitiem belang bij de overdracht van de persoonlijke gegevens van de koper en heeft deze deze nodig om informatie te verkrijgen van kredietbureaus met het oog op identiteits- en kredietcontroles. In Duitsland kunnen dit de volgende kredietbureaus zijn:

- Schufa Holding AG, Kormoranweg 5, 65203 Wiesbaden
- Bürgel Wirtschaftsinformation GmbH und Co. KG, Gasstraße 18, 22761 Hamburg
- Creditreform Bremen Seddig KG, Contrescarpe 17, 28203 Bremen
- infoscore Consument Data GmbH, Rheinstraße 99, 76532 Baden-Baden
Als onderdeel van de beslissing over het aangaan, uitvoeren of beëindigen van de contractuele relatie, verzamelt en gebruikt Klarna informatie over het eerdere betalingsgedrag van de koper, evenals waarschijnlijkheidswaarden voor dit gedrag in de toekomst. De berekening van deze scorewaarden door Klarna wordt uitgevoerd op basis van een wetenschappelijk erkende mathematisch statistische methode. Hiervoor gebruikt Klarna onder meer uw adresgegevens. Als uit deze berekening blijkt dat uw kredietwaardigheid niet goed is, zal Klarna u hierover direct informeren.

Herroeping van het gebruik van persoonsgegevens door Klarna:
1. U kunt uw toestemming aan Klarna voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens op elk moment intrekken.Klarna kan echter nog steeds het recht hebben om de persoonlijke gegevens te verwerken, te gebruiken en door te geven voor zover dit noodzakelijk is voor de contractuele betalingsverwerking door de diensten van Klarna, wettelijk vereist is of vereist is door een rechtbank of een autoriteit
2. Natuurlijk kunt u op elk moment informatie verkrijgen over de persoonlijke gegevens die door Klarna zijn opgeslagen. Dit recht wordt gegarandeerd door de federale wet op de gegevensbescherming. Als u als koper dit wenst of Klarna op de hoogte wilt stellen van wijzigingen met betrekking tot de opgeslagen gegevens, kunt u contact opnemen met datenschutz@klarna.de.

Informatie
Onze betalingspartners bieden u uitgebreide kopersbescherming. Dat betekent voor u: Geen kosten en volledige garantie. Uw gegevens worden versleuteld verzonden met behulp van de SSL-methode. Deze hoge veiligheidsstandaard betekent dat je aankoop bij RAVE Clothing absoluut veilig is.

.