11 dingen die een technofeest of rave onvergetelijk maken

11 Dinge, die eine Techno Party oder einen Rave unvergesslich machen

In de loop der jaren hebben we ontdekt dat bepaalde dingen niet mogen ontbreken op technofestivals of ravefeesten. Techno, vrienden, dansen en een rave? Wat kan beter zijn. Om van een normaal technofeest een episch feestweekend te maken, hebben we hier onze selectie samengesteld:

1. Techno-T-shirts

Techno T-Shirts für Frauen und Männer

Een techno t-shirt is een must op een rave, festival of club. Toon je persoonlijke favoriete statement op de dansvloer en creëer jouw stijl met deze techno basic. Met het juiste rave-motief of techno-slogan op het shirt trek je jaloerse blikken op het feest.

Hier vind je de techno t-shirts voor dames en heren.

2. Rave-trui

Rave und Techno Pullover

Een casual techno sweater moet er niet alleen goed uitzien, maar ook comfortabel zijn. Zodat je bij een rave niet in de kou hoeft te staan, maakt het net zo goed deel uit van het basisassortiment als een techno T-shirt.

Hier vind je truien voor dames en heren.

3. Technojacks

Techno Jacke Frauen

Techno-jassen zijn de ideale metgezel voor feesten als je niet weet wat voor weer het zal zijn. Met het juiste windjack, spijkerjack of regenjack hoef je je op het volgende feest geen zorgen meer te maken over je techno-outfit. Ze zien er stijlvol uit en kunnen in je sporttas worden opgeborgen.

Hier vind je onze selectie techno jassen voor dames en heren.

4. Festivalhoodies

Techno Hoodies

Hoodies zijn erg trendy en met de juiste technoboodschap als print is de dansvloer van jou. Ze zijn comfortabel om te dragen en ideaal voor het ietwat koele herfstavondweer.

Zo naar de Techno Hoodies voor dames en heren.

5. Techno broek

Techno Hosen für Männer

Met een korte technobroek kun je je liefde voor techno laten zien op zomerfestivals. Broeken moeten comfortabel zitten en voldoende zakruimte hebben voor kleine benodigdheden.

Hier vind je de technobroeken voor dames en heren.

6. Techno Tops / Tanktops

Techno Tops für Frauen

Met een modieus gesneden crop top voor dames of een tanktop voor heren heb je het ideale basisstuk voor warme technofestivals. Maar ook in de club of op indoorfestivals zijn ze een ideaal basisstuk. Ze zijn goed te combineren met een spijkerjasje om de buik of met een windjack.

Klik hier voor technotops voor dames.

Klik hier voor de techno tanktops voor heren.

7. Techno, Rave & Festivalstickers

Techno, Rave und Festival Sticker

Met stickers maak je niet alleen jezelf blij, maar ook je technovrienden. Tag je stad, pak je favoriete technoclub in of maak een statement op je favoriete plekken. Maar kijk uit... ze zullen sneller weg zijn dan je kunt zien.

Je kunt onze techno- en rave-stickers hier vinden.

8. Rave Mutsen

Rave Beanies

Zelfs als het buiten koud is, zijn de techno-avonden voor jou. De rave beanies met klassieke, omgeslagen hoedband garanderen je een perfecte pasvorm en houden je oren warm, zelfs tijdens het feesten.

Je kunt onze populaire rave-mutsen hier vinden.

9. Technosokken

Rave Socken

Rave-sokken maken je techno-outfit compleet en zijn de perfecte metgezel voor je volgende rave of festival. Je zult nooit meer een beat missen tijdens het dansen. Techno sokken zijn de perfecte match voor sneakers, bij voorkeur met shorts of sweatpants.

Klik hier voor de techno sokken voor dames en heren.

10.Rave Bandana's

Rave en techno bandana's zijn multifunctionele sjaals en kunnen op veel verschillende manieren gedragen en gecombineerd worden: klassiek als hoofddoek of als masker voor de mond, om de pols gewikkeld of losjes om de nek geknoopt. Het doek is de praktische metgezel op festivals of in de mistige technoclub.

Je vindt

Rave en Techno Bandana's hier.

11. Techno gymtas / jute tas

Techno und Erst mal ne Nacht drüber feiern Turnbeutel

Rave- en technotassen zijn de ideale metgezel voor raves, festivals of technofeesten. Alle benodigde gebruiksvoorwerpen kunnen er gemakkelijk in worden opgeborgen, zodat het dragen niet langer hinderlijk is. Je hebt de keuze tussen praktische sporttassen, waarmee je je bagage kunt vergeten tijdens het feesten, of jute- en schoudertassen, die ook in het dagelijks leven een blikvanger zijn.

Je vindt onze gym- en jutetas hier.

---

Wat mag volgens jou niet ontbreken op een rave- of technofestival? Schrijf ons een reactie!

Fabi by RAVE Clothing.

.