10 dingen die we leuk vinden aan techno

10 Dinge, die wir an Techno lieben

Techno ist Familiensache

1. De mensen

Techno is de muziek die verbindt. Alle mensen op de vloer delen het gevoel van liefde, verbinding en rust. Viering verbindt. Techno verbindt. Eindelijk normale mensen...

2. De sfeer

Techno staat voor tolerantie, respect en plezier voor iedereen. Niemand wordt hier uitgesloten. Op elk feest ontmoet je mensen die minstens zo gek zijn als wij.

3. Na sluitingstijd

Een goed technofeest houdt niet op wanneer de club sluit. Technoliefhebbers vinden altijd ergens na een uur hun toevlucht. Of het nu met vrienden is, onder een brug of in de volgende club. Een toegift in techno duurt niet alleen 5 minuten, maar meestal 5 uur. Meestal gewoon tot het volgende feest.

4. DJ's

We houden van techno-dj's die hun muziek vieren en niet van zichzelf.Dj's die zichzelf niet al te serieus nemen en net zoveel van de muziek houden als wij. DJ's waar we van houden.

Toon je steun voor je favoriete DJ met officiële RAVE Clothing DJ Merchandise.

5. Het volume

Luid, luider, techno. Het kan ons gewoon niet luid genoeg zijn in een club, op een festival of op een rave. Het moet in de oren knallen en de bas moet ons hele lichaam masseren. Op dit volume maakt niemand kans om stil te staan.

P.S. Let op je oren.

6. De duisternis

We houden van openluchtevenementen en buiten kantooruren als het helder is. Maar echt zware techno werkt het beste in volledige duisternis. Daarom zijn de meeste technotempels zoals Berghain, Tanzhaus West of Robert Johnson duister. Tenminste, meestal. Techno heeft lange nachten en duisternis nodig.

7. Nooit eindigende techno-avonden

Het motto van elke raver: Techno all night long. We houden er gewoon van om wat langer door te feesten dan bij andere muziekgenres. Als je een technofeest voor 6 uur 's ochtends verlaat, krijg je van velen verbaasde blikken. Voor degenen die het langer leuk vinden, is er altijd de Afterhour.

8. Vrienden/Familie

Techno is een familieding. Terwijl de beat aan staat, ben je vrij en omringd door vrienden en familie die allemaal dezelfde kijk op het leven hebben. Op raves ontmoet je altijd nieuwe vrienden die weten hoe ze de hele nacht in extase moeten dansen.

9. Een manier van leven

Techno is een manier van leven voor ons allemaal. Meer dan dat: onze toevlucht voor zorgen, onze vriend van ver en ons antidepressivum.

10. De geluiden

Techno is liefde tot in het kleinste detail. De viering van een melodie, een enkele noot. Zuivere poëzie. Vrij van teksten die bedoeld zijn om het denken in bepaalde richtingen te sturen. Men kan dromen en alles om zich heen vergeten.

---

Wat vind je zo leuk aan techno? Schrijf ons een reactie!